Benjamin Barrevoets

  • Opnieuw aandacht voor het boek.


De website "Samen sterk zonder stigma" besteed op een leuke manier aandacht aan het boek van Barrevoets. Om het verhaal te lezen en de reacties daarop klik je op onderstaande link:

https://www.samensterkzonderstigma.nl/boek-schat-ik-ben-ff-een-rondje-wandelen/


  • Barrevoets loopt opnieuw een (kleine) pelgrimstocht.


Samen met zijn dochter Roos is Benjamin in 3 dagen vanuit thuis naar Kevelaar gelopen. Daarna naar Smakt en van daaruit weer naar huis. De volgende tocht staat ook weer in de planning. Barrevoets wil een tocht langs zijn broers en zussen gaan lopen. Deze tocht zal geheel in de stijl van zijn familienaam de "Ligtjes tocht" gaan heten.


  • Boekpresentatie groot succes!


Maandag 21 mei was de presentatie van het boek "Schat, ik ben ff een rondje wandelen" van Benjamin Barrevoets. Om 11 uur ging de poort naar de tuin van Eric en Kathleen van de Ligt in Wanssum open. Binnen enkele minuten stroomde de tuin vol met familie, vrienden, dorpsgenoten en andere belangstellenden.

Na een nummer van Stef Bos droeg Barrevoets het gedicht "Een eenzame trektocht" voor uit zijn boek. Daarna sprak Kathleen enkele warme welkomstwoorden voor de bezoekers. Na nog een gedicht en enkele dankwoorden werd het eerste exemplaar aangeboden aan Kathleen, zijn vrouw. Daarna kon de boekenverkoop beginnen en konden alle aanwezigen een boek bemachtigen, al dan niet met een persoonlijk woordje van de schrijver. De tuin van Eric en Kathleen hangt vol met pakkende spreuken welke vol belangstelling bekeken werden door de aanwezigen. Ook het bivak, wat precies zo stond opgesteld zoals tijdens zijn pelgrimstocht trok veel bekijks. ademloos werd er geluisterd naar de verhalen die Barrevoets vertelde over zijn pelgrimstocht, maar ook over zijn depressie en zijn gevecht met de maatschappij. Ook Omroep Venray was aanwezig om de presentatie vast te leggen en na afloop natuurlijk een interview met de schrijver. Het was al met al een heftige, maar waardevolle dag waar vol trots op terug gekeken mag worden.


  • 21 mei Boekpresentatie "Schat, ik ben ff een rondje wandelen"


Op 2e Pinksterdag om 11 uur is de presentatie van het eerste boek van Benjamin Barrevoets. Dit zal plaats vinden in de tuin van Eric en Kathleen van de Ligt, Meerloseweg 3 te Wanssum. U kunt dan ook de uitrusting bekijken waarmee Barrevoets zijn pelgrimstocht heeft volbracht.